Webflow Meetup - CMS

7 RSVP'ed

About this event

Emil viser rundt i et rigtigt kundeprojekt, der anvender Webflow CMS til nyheder, projekter, team-medlemmer mm. men også til at dele siden op i en dansk og en global udgave. Der burde være indsigter til både nybegynderen og den mere avancerede bruger.

- Virksomhedsinfo som en collection: Vi gennemgår anvendeligheden i at centralisere information, der går igen på tværs af websitet, fx en virksomheds telefonnummer, og viser hvordan  plejer at implementere det.

- CMS page layouts der ikke bare er én tekstbid men mange forskellige. Vi gennemgår en case, der krævede mange rich text elements og viser hvordan man får det til at virke ved hjælp af conditional visibility.

- Undersider i andet sprog. Vi gennemgår en case, hvor et givent projekt, nyheder mm. både kan være dansk eller engelsk og hvor den engelske version skulle se anderledes ud. Løsningen blev holdt i én collection med en switch.

- Andre CMS udfordringer. Vi gennemgår casens brug af breadcrumbs, alt texts, publiceringsdato mm. der er typiske overvejelser i en case der trækker på Webflows CMS.


Organizers

 • Lars Hartmann

  Lars Hartmann

  Lars Hartmann Studio

  Chapter Leader

  View Profile
 • Emil Villumsen

  Emil Villumsen

  www.emilvillumsen.com

  Chapter Leader

  View Profile
 • Simon Birk

  Simon Birk

  Online Creators

  Chapter Leader